Over Slagerij Vandecruys Online

De handen in mekaar slaan met lokale handelaars!

Onder het concept "Vandecruys Online" heeft Slagerij Vandecruys deze website ontwikkeld: van de onlineshop tot het afhaalpunt in 4 eenvoudige stappen!

Ons doel is dat klanten online via onze webshop kunnen bestellen. Wij maken deze bestellingen klaar en leveren deze in de afhaalpunten. Als klant pik je jouw bestelling op in het dichtstbijzijnde afhaalpunt van je woning of op de weg van het werk naar huis.

We trachten een zo ruim mogelijk aanbod aan afhaalpunten te creëren in de Kempen. Naast onze vier winkels werken we hiervoor samen met goede en betrouwbare partners. De winkels van bakkerij Mariën, Lizzy’s Nieuwe Oogst in Westerlo, Carrefour Market Vosselaar, Carrefour De Nieuwe Kaai in Turnhout en wijnwinkel M.E. gusta vino in Geel gaan samen met ons in zee.

We zijn ervan overtuigd dat de samenwerking met onze collega ondernemers uit de Kempen de toekomst is. Samen de handen in mekaar slaan versterkt het ondernemerschap van de lokale handelaars. We gaan met 35 afhaalpunten van start en willen hiermee een ruim publiek in de Kempen bereiken. De reacties van onze klanten zijn alvast zeer enthousiast!

Het comfort van onze klanten primeert voor ons! Je kan je brood, groenten, fruit, wijn... in je afhaalpunt gaan kopen en je pikt er eveneens je bestelling van "Vandecruys" op!

Liever thuis geleverd? Ook dat kan! Op woensdagavond en zaterdagochtend leveren we in het grootste deel van de Kempen bij jou aan de deur!

Lekker en gemakkelijk!

Alle feestgerechten en BBQ-gerechten zijn eveneens online te bestellen en kan je afhalen in je afhaalpunt naar keuze.

Heb je interesse om zelf afhaalpunt te worden? Contacteer ons via webshop@slagerijvandecruys.be

Slagerij Vandecruys, pure ambacht in combinatie met het beste van vroeger!